Søndag 4. november kl. 10.30
Allehelgen

Det er dagen, hvor vi mindes dem, vi savner.
Derfor fejrer vi Allehelgen ved at have levende lys tændt i stolerækkerne, og der vil være mulighed for selv at tænde et lys oppe i kirkens kor før gudstjenesten.
Der vil desuden være en folder, som bl.a. indeholder alle navnene på dem, vi har taget afsked med siden sidste Allehelgen.
Kirkens kor og sopran Loulou Elise Holm medvirker. Folkekirkens Ungdomskor holder jubilæumsstævne i København i efterårsferien,
hvor vi deltager med 9 sangere. Efter gudstjenesten er der udvidet kirkekaffe hvor koret vil synge et par sange, og der vil blive vist billeder og fortalt om stævnet.

Torsdag 15. november kl. 15.00
Læsehestene i præstegården Søndergade 33
Vi fortsætter med at læse Isaac Bashevis Singers slægtsroman Huset Jacobi. Næste bog bliver Cecilia Samartins roman Drømmehjerte.
Som altid begynder vi med eftermiddagskaffen. Alle er velkomne.
Suzanne Johansen

Torsdag 15. november kl. 19.30
Fra Hospital til Museum - en tidsrejse på 300 år
Otterup Museum, den lille smukke bygning der ligger ved siden af Otterup Kirke, er en del af Otterup Bys dna. En af de sidste smukke bygninger vi har, som har en fantastisk historik fra fortiden i 1722 til nutiden i år 2018.
Derfor afholder vi en hyggelig aften, hvor Ann Marie formand for museet kommer og viser billeder samt fortæller om Slægten Sehested (Nislevgård), Der vil også blive vist billeder fra museet historie.
Det foregår i Otterup Menighedshus. Bakkevej 2 A

Søndag 25. november kl. 15.30
Koncert for børn i kirken
Kirsten & Kirkemusen.
- en Musikalsk interiør-guide KIRSTEN & KIRKEMUSEN fører på fornøjelig og oplysende vis børnene rundt i kirkerummet.
Sagen er nemlig, at kirketjener Kirsten er så glad for sit arbejde … hvis bare ikke hun skulle være alene i kirken, for hun er bange for mus.

Tirsdag 4. december kl. 19.30
Julekoncert i Otterup Kirke med Pilekoret.
Koret vil igen i år fremføre et bredt udsnit af adventstidens og julens salmer og sange, og det vil også blive muligt for publikum at synge med på kendte fællessalmer.
Pilekoret har efterhånden 33 år på bagen. De 32 korsangere kommer fra hele Nordfyn og sågar et par stykker fra Odense.
Koret er et blandet 4-stemmigt kor med et repertoire, der spænder fra klassisk til rytmisk musik med afstikkere til danske sange, salmer og viser fra de sidste 300 års righoldige danske sang- og salmeskat. Tidligere musikskoleleder i Otterup Lars Oxenvad er dirigent for koret, der i øvrigt altid er åbent for nye sangglade deltagere.
Der er gratis adgang til koncerten, men hvad der lægges i kirkebøssen vil gå til Menighedsplejen i Otterup sogn.

Fra torsdag 10. januar er der babysalmesang i Otterup Kirke
Til babysalmesang siger vi remser og synger salmer og sange. Babysalmesang foregår i kirken og varer ca. 40 minutter.
Det er gratis at deltage. Babysalmesangen varetages af organist Kåre Duhn og sognepræst Astrid Kirk Paludan.
Vil du vide mere eller tilmeldes babysalmesang, så kontakt enten Kåre på tlf.: 22 98 10 52 / e-mail: kduhn@city.dk eller Astrid på tlf.: 51 64 51 78 eller e-mail: aski@km.dk
Der er babysalmesang følgende torsdage kl. 10:
10. januar
17. januar
24. januar
31. januar
7. februar
Afsluttende gudstjeneste
7. februar kl. 17.

Kor for børn og unge hver torsdag eftermiddag
Der er kor for sangglade børn i alle størrelser hver torsdag i menighedssalen.

Ring eller mail til organist Kåre Duhn: 22 98 10 52, E-mail: kduhn@city.dk for mere information.