Tirsdag den 1. januar kl. 14.00
Efter Nytårsgudstjeneste vil menighedsrådet være vært ved et glas og lidt sødt i Menighedshuset, så vi kan ønske hinanden et godt nytår.

Fra torsdag 10. januar er der babysalmesang i Otterup Kirke
Til babysalmesang siger vi remser og synger salmer og sange. Babysalmesang foregår i kirken og varer ca. 40 minutter.
Det er gratis at deltage.
Babysalmesangen varetages af organist Kåre Duhn og sognepræst Astrid Kirk Paludan.
Vil du vide mere eller tilmeldes babysalmesang, så kontakt enten Kåre på tlf.: 22 98 10 52 / e-mail: kduhn@city.dk eller Astrid på tlf.: 51 64 51 78 eller e-mail: aski@km.dk
Der er babysalmesang følgende torsdage kl. 10:
10. januar
17. januar
24. januar
31. januar
7. februar
Afsluttende gudstjeneste
7. februar kl. 17.

Fredag 11. januar kl. 10.00
Sangformiddag i Menighedshuset.

Midt i vinterens kulde, varmer vi os med sang, kaffe og kage. Det er gratis at deltage, men man er velkommen til at lægge et beløb til menighedsplejen

Onsdag 16. januar og tirsdag 22. januar kl. 17.00
gudstjeneste i Otterup kirke, hvor henholdsvis konfirmandeleverne fra Otterup Realskoles 7 klasser og elever, der har gået på Sletten Skole Nordvest står for gennemførelsen.

Torsdag 17. januar kl. 15.00
Læsehestene

Læsehestene mødes i Otterup præstegård Søndergade 33 for at læse resten af Isaac Bashevis Singers slægtsroman Huset Jacobi. I februar begynder vi på Cecilia Samartins roman Drømmehjerte. Alle er velkomne og vi begynder som altid med eftermiddagskaffen

Torsdag 24. januar kl. 19.30
Foredrag Henning Frandsen Min farmor, de andre kvinder og englemagerne

I 1904 føder den ugifte 23 årige Ane Marie Kristine Jakobine Sørensen – foredragsholderens farmor - en datter, som vokser op hos forældrene i Vendsyssel. Selv tager hun til Aarhus, hvor hun gifter sig med murersvend Søren Frandsen. Parret får fem børn og et langt liv sammen – uden at hun på noget tidspunkt fortæller mand og børn om datteren.
Igennem flere århundreder fik mange fattige tjenestepiger såkaldt uægte børn. Mange kvinder fik hårde fængselsstraffe, andre dødsstraffe, hvis de dræbte deres barn eller det blot døde.
Historien om den enlige mor fortælles gennem en række kvindeskæbner fra 1700-tallet og op til midten af 1950’erne. Historien handler også om de mange forbedringer, der skete for kvinderne især i 1900-tallet, som seksualoplysning, mødrehjælp og fri abort.
Der er gratis adgang.

Kor for børn og unge hver torsdag eftermiddag
Der er kor for sangglade børn i alle størrelser hver torsdag i menighedssalen.

Ring eller mail til organist Kåre Duhn: 22 98 10 52, E-mail: kduhn@city.dk for mere information.