Torsdag 7. marts kl. 15.00
Læsehestene i Præstegården Søndergade 33

Vi er nu i fuld gang med at læse Cecilia Samartins sansemættede og vemodige roman ”Drømmehjerte”, men man kan godt have udbytte af at deltage, selvom man ikke fik begyndelsen med. Det er en dramatisk roman fyldt med lys, varme og alt det, vi længes efter, mens vi venter på foråret.
Alle er velkomne, og vi begynder som altid med eftermiddagskaffen.
Suzanne Johansen

Fredag 8. marts kl. 10.00

Sangformiddag menighedshuset

Vi synger løs fra højskolesangbogen. De sidste vintersange og de første forårssange eller hvad vi nu har lyst til.
 Der er kaffe og kage. Det er gratis at deltage, men man er velkommen til at lægge et beløb til menighedsplejen.

Der er også sangformiddage
12. april kl. 10.00
10. maj kl. 10.00

Torsdag d. 14 marts kl. 19.30
Kom og hør Mette Guul fortælle om arbejdet i Værestedet Reden,

Reden er en del af KFUKs sociale arbejde,
Det er et gratis og anonymt tilbud. Vi tilbyder både rådgivning og vejledning ved socialrådgiver, samtaler, gratis mad, støtte og omsorg samt muligheden for overnatning i akutte tilfælde. Samtidig fungerer Reden ofte som bisidder i kvindernes kontakt til offentlige myndigheder,
ogsom generel brobygger mellem kvinderne og det sociale system.
Reden arbejder for at forebygge, begrænse og afhjælpe de skader og følgevirkninger, som kvinderne pådrager sig ved at leve et liv med misbrug og prostitution. Vi hjælper og støtter også de kvinder, der ønsker at forlade prostitution.

Kor for børn og unge hver torsdag eftermiddag
Der er kor for sangglade børn i alle størrelser hver torsdag i menighedssalen.

Ring eller mail til organist Kåre Duhn: 22 98 10 52, E-mail: kduhn@city.dk for mere information.