Fra tirsdag 24. oktober kl. 11.00
er der igen babysalmesang i Otterup Kirke.

Salmer er en vigtig del af vores kulturarv, og baby-salmesang er en mulighed for at give nogle af de smukke salmer videre til vores børn. Forældres stemmeklang formidler tryghed og nærhed, ligesom den syngende forældrestemme kan formidle fornøjelse, leg og overraskelse. Babysalmesang giver desuden en mulighed for at være i det smukke kirkerum og nyde den særlige klang på en uformel måde. Her kan skabes en helt særlig stemning af ro og fordybelse til glæde for både forældre og babyer i en til tider travl og larmende hverdag.
Babysalmesang varer ca. 40 minutter hver gang. Der er mulighed for lidt hyggesnak og en kop kaffe eller the. Man behøver ikke at synge godt for at tage sit barn med til babysalmesang. Et spædbarn synes altid, at dets egne forældres stemmer er de smukkeste i verden, så alle kan være med 
Babysalmesang er et gratis tilbud til forældre om at synge i kirken med deres baby.

Babysalmesangen varetages af organist Kåre Duhn og sognepræst Astrid Kirk Paludan.
Vil du vide mere eller tilmeldes babysalmesang, så kontakt enten Kåre på tlf.: 22 98 10 52 / e-mail: kduhn@city.dk eller Astrid på tlf.: 51 64 51 78 eller e-mail: aski@km.dk
Der er babysalmesang følgende tirsdage kl. 11:
24. oktober, 31. oktober, 7. november, 14. november, 21. november, 28. november
Den 28. november afsluttes med en gudstjeneste kl. 17 i kirken.

Søndag 3. december kl. 15.30
Julehygge og sang

Første søndag i advent synger kirkens børne- og ungdomskor julen ind. Vi starter med en kort koncert i kirken; derefter går vi til menighedssalen, hvor vi vil synge julesange sammen og nyde et juletraktement. Der er gratis adgang.

Tirsdag 5. december kl 19.30
Julekoncert i Otterup Kirke med Pilekoret.

Koret vil fremføre et bredt udsnit af adventstidens og julens salmer, og der vil også blive mulighed for selv at synge med på kendte salmer.
Pilekoret har efterhånden 32 år på bagen. De 28 korsangere kommer fra hele Nordfyn og sågar et par stykker fra Odense.
Koret er et blandet 4-stemmigt kor med et repertoire, der spænder fra klassisk til rytmisk musik med afstikkere til danske sange, salmer og viser fra de sidste 300 års righoldige danske sang- og salmeskat. Tidligere musikskoleleder i Otterup Lars Oxenvad er dirigent for koret, der i øvrigt altid er åbent for nye sangglade deltagere.
Der er gratis adgang til koncerten, men hvad der lægges i kirkebøssen vil gå til Menighedsplejen i Otterup sogn

Onsdag 13. december kl. 18.00
Adventsaftensang

Adventstiden er for de fleste præget af travlhed. Derfor tilbyder vi muligheden for en halv times fred og ro midt i december.
I kirken behøver vi ikke være nogen, der er ”noget”. Vi kan nøjes med at være til og være med.
Vi nøjes med levende lys, så freden og eftertanken får plads, mens vi synger og hører nogle af de tekster, der hører adventstiden til.

Torsdag 14. december kl. 18.00
Adventsaftensang, hvor vi kan glæde os over børne- og ungdomskoret, som traditionen tro bidrage til julestemningen ved at gå Luciaoptog.

Fredag 22. december kl. 10.00
Ind under jul gudstjeneste

Der er rigtig mange, der har gjort det til en tradition at være med til denne særlige gudstjeneste. I år er juletræet tændt, fordi vi er så tæt på jul.
Nogle kommer, fordi de har travlt i julen, andre kommer, fordi der denne dag er god tid og plads til alle. Vi glæder os sammen over den helt særlige stemning, hvor vi også kan tilbyde trygge rammer for dem, der har brug for det.
Der er selvfølgelig kirkebil. Kontakt Otterup Lillebil tlf. 64 82 14 66 senest dagen før.

Mandag 1. januar kl. 14.00
Nytårsgudstjeneste.

Efter Nytårsgudstjeneste vil menighedsrådet værer vært ved et glas og lidt sødt i Menighedshuset, så vi kan ønske hinanden et godt nytår.

Kor for børn og unge hver torsdag eftermiddag

Der er kor for sangglade børn i alle størrelser hver torsdag i menighedssalen.

Ring eller mail til organist Kåre Duhn: 22 98 10 52, E-mail: kduhn@city.dk for mere information.