Lørdag 2. februar kl. 19.00
Kyndelmisse med fakkeloptog og gudstjeneste.

I samarbejde med spejderne i Otterup Sogn fejrer vi igen i år kyndelmisse.
Fakkeloptoget, som spejderne står for, udgår fra Torvet kl. 19.00.
Når optoget når frem til kirken, fejrer vi, i skæret fra mange stearinlys, gudstjeneste med lyset i mørket som tema.
Suzanne Johansen

Fra torsdag 10. januar er der babysalmesang i Otterup Kirke
Til babysalmesang siger vi remser og synger salmer og sange. Babysalmesang foregår i kirken og varer ca. 40 minutter.
Det er gratis at deltage.
Babysalmesangen varetages af organist Kåre Duhn og sognepræst Astrid Kirk Paludan.
Vil du vide mere eller tilmeldes babysalmesang, så kontakt enten Kåre på tlf.: 22 98 10 52 / e-mail: kduhn@city.dk eller Astrid på tlf.: 51 64 51 78 eller e-mail: aski@km.dk
Der er babysalmesang følgende torsdage kl. 10:
10. januar
17. januar
24. januar
31. januar
7. februar
Afsluttende gudstjeneste
7. februar kl. 17.

Torsdag 7. februar kl.15.00
Læsehestene i Præstegården Søndergade 33.

Dette forår læser vi Cecilia Samartins sansemættede og vemodige roman ”Drømmehjerte”. Den følger en slægts udviklingen under og efter revolutionen, og deres flugt og det nye liv i USA. Det er samtidig en roman fyldt med lys, varme og alt det, vi længes efter, mens vi venter på foråret. Alle er velkomne, og vi begynder som altid med eftermiddagskaffen.

8. februar kl. 10.00
Sangformiddag menighedshuset

Vi synger løs fra højskolesangbogen. Der er kaffe og kage. Det er gratis at deltage, men man er velkommen til at lægge et beløb til menighedsplejen.

Der er også sangformiddage
8. marts kl. 10.00
12. april kl. 10.00
10. maj kl. 10.00

Søndag 10. februar kl. 15.30
Musikforedrag om Kim Larsen

Menighedsrådet i Otterup Sogn arrangerer et musikforedrag i Otterup Kirke om Kristendomme og Kim Larsen musikalske tekstunivers med valgmenighedspræst Marlene Rask Aarstrup, Ryslinge og sangerinde Trine Lunau, Davinde.
Under musikforedraget spilles der både kendte og mindre kendte sange af Kim Larsen. Nogle af sangene synger Trine Lanau solo, medens andre gennemføres som fællessang, efterhånden som de tages under lup af Marlene Rask Aastrup og analyseres for den kristne tangegang.
Der er gratis adgang for alle

Kor for børn og unge hver torsdag eftermiddag
Der er kor for sangglade børn i alle størrelser hver torsdag i menighedssalen.

Ring eller mail til organist Kåre Duhn: 22 98 10 52, E-mail: kduhn@city.dk for mere information.