Søndag 28. maj kl. 15.30
Koncert for børn "Den lille Sjæl"

En børne-musik-fortælling om følelser og om at finde sig selv. Den lille Sjæl, tager på en rejse i følelsernes øhav, og besøger sorgens-, glædens- og vredens ø. Undervejs får den hjælp af en god ven, og af Gud.
Maren Hallberg: Harmonika og fortælling
Anja Præst: Klarinet, basklarinet og fortælling

Torsdag 6. juli kl.15.00
En eftermiddag i præstegårdshaven

En eftermiddag i præstegårdshaven med kaffe, hjemmebagt kringle, kage og højskolesangbogen, har været en tradition i mange år, men i år kan vi derudover også glæde os til at vores organist Kåre kommer og hjælper os med musikken. Det er gratis at være med denne eftermiddag, hvor vi håber, at vejret arter sig, så vi kan være ude og nye blomsterne. Der er indgang til haven gennem carporten. I tilfælde af dårligt vejr samles vi i konfirmandstuen.

Minikonfirmandundervisning

I Otterup kirke tilbydes der minikonfirmandundervisning for de børn, der i skoleåret 2017-18 går i 4. klasse.
Undervisningen foregår dels i Otterup kirke dels i Menighedshuset ved siden af kirken. Vi mødes og slutter i Menighedshuset Bakkevej 2 A.
Undervisningen er på følgende otte tirsdage kl. 15.15-16.45:
22. august, 29. august, 5. september, 12. september, 19. september, 26. september, 3. oktober og 10. oktober
Den 10. oktober afsluttes med en gudstjeneste kl. 17, hvor alle er velkomne.
Minikonfirmandundervisningen sigter mod at give børnene et begyndende indblik i, hvad kirke og kristendom er og at give dem fortrolighed med kirken. Undervisningen varetages af sognepræst Astrid Kirk Paludan og organist Kåre Duhn. Det er gratis at deltage.
Tilmelding:
Tilmelding til minikonfirmandundervisning og henvendelse med spørgsmål rettes til sognepræst Astrid Kirk Paludan enten på e-mail: aski@km.dk eller tlf.: 51 64 51 78. Tilmeldingsfristen er 14. juni.
Husk at oplyse barnets navn, skole, klasse, samt forældres tlf.nr og e-mail adresse ved tilmelding.

Kor for børn og unge hver torsdag eftermiddag

Der er kor for sangglade børn i alle størrelser hver torsdag i menighedssalen.

Ring eller mail til organist Kåre Duhn: 22 98 10 52, E-mail: kduhn@city.dk for mere information.