Torsdag 11. oktober kl. 15.00
Læsehestene

Vi fortsætter med at læse Isaac Bashevis Singers slægtsroman Huset Jacobi. Som altid begynder vi med eftermiddagskaffen.
Alle er velkomne.
Suzanne Johansen.

Fredag 19. oktober kl. 10.00
Sangformiddag

Sangformiddag i Menighedshuset,hvor vi synger løs fra højskolesangbogen.
Der er kaffe og kage til at smøre stemmerne med, og det er ganske gratis at deltage, men man er velkommen til at lægge et beløb til menighedsplejen.

Søndag 4. november kl. 10.30
Allehelgen

Det er dagen, hvor vi mindes dem, vi savner.
Derfor fejrer vi Allehelgen ved at have levende lys tændt i stolerækkerne, og der vil være mulighed for selv at tænde et lys oppe i kirkens kor før gudstjenesten.
Der vil desuden være en folder, som bl.a. indeholder alle navnene på dem, vi har taget afsked med siden sidste Allehelgen.
Kirkens kor og sopran Loulou Elise Holm medvirker. Folkekirkens Ungdomskor holder jubilæumsstævne i København i efterårsferien,
hvor vi deltager med 9 sangere. Efter gudstjenesten er der udvidet kirkekaffe hvor koret vil synge et par sange, og der vil blive vist billeder og fortalt om stævnet.

Kor for børn og unge hver torsdag eftermiddag
Der er kor for sangglade børn i alle størrelser hver torsdag i menighedssalen.

Ring eller mail til organist Kåre Duhn: 22 98 10 52, E-mail: kduhn@city.dk for mere information.