Langfredag: 19 april. kl 10.30

Langfredagens gudstjeneste er en liturgisk gudstjeneste, hvor de bibelske læsninger og musikken er i centrum. Vi skal høre læsningerne ”De syv korsord”. De syv korsord” er, ifølge de fire evangelier, de sidste ord Jesus sagde, inden han døde på korset. Læsningerne omkranses af musik og salmesang. Solist ved gudstjenesten er cellist Filippa Westerberg, der er studerende ved Syddansk Musikkonservatorium i Odense.

Søndag 21. april 10.30 Påskedag
Som altid fylder vi kirken med de gode salmer, musik, blomster og lys.
Vores faste trompetist, Pernille Nygaard Nielsen, medvirker.

Torsdag den 25. april kl. 19.30
Abu Adnan

Denne aften bliver der mulighed for at se den rørende kortfilm ’Abu Adnan’, som er filmet delvis her på Nordfyn. Filmen handler om en syrisk læge, der er flygtet med sin søn Adnan og nu skal starte et nyt liv i Danmark.
Der er oplæg ved filmens producer Sune Wahl, som fortæller om optagelserne, filmen vises, og efterfølgende underholder Muhamed Sheiko og band med kurdisk/syrisk musik. Arrangementet er gratis, men bidrag modtages gerne til Menighedsplejens arbejde i Otterup Sogn.

Gratis Adgang

Kor for børn og unge hver torsdag eftermiddag
Der er kor for sangglade børn i alle størrelser hver torsdag i menighedssalen.

Ring eller mail til organist Kåre Duhn: 22 98 10 52, E-mail: kduhn@city.dk for mere information.