Søndag 8. april Menighedsdag
Menighedsrådet holder umiddelbart efter højmessen menighedsmøde i menighedshuset, hvor alle er velkomne, vi vil byde på en kop kaffe med brød til. Og her vil der blive redegjort for regnskabet for det forløbne år (2017) og hvor rådets overvejelser om buget for (2019) fremlægges. Der vil under mødet også blive aflagt beretning om rådets virksomhed i det forløbne år, og orientering om planlagte virksomhed i det kommende år.
Der vil også blive mulighed for en rundvisning på Kirkegården, sammen med kirkegårdslederen, samt der vil være mulighed for at komme op i kirketårnet. Og få set Sehestedt kapellet.
Jørgen Leth, Menighedsrådsformand

Torsdag 12. april kl. 19.30
Foredrag ved gadepræsten Peder Thyssen I Otterup Menighedshuset, Bakkevej 2 A

Har folkekirken en fremtid. Eller Hvordan bygger vi en vej fra kirken til folket?
Folkekirken er en fast størrelse og Det danske Folk er også en rimelig fast størrelse. De elsker hinanden, vil ikke undvære hinanden, men har svært ved at kommunikere med hinanden. Spørgsmålet er, hvordan kirken og folket lærer at snakke sammen. Foredraget vil belyse nogle sider, som hindrer denne samtale, og samt give nogle bud på, hvordan man kunne fremme den.

Fredag 13. april 2018, kl. 10.00
Sangformiddag.

Vi synger løs fra højskolesangbogen. Der er kaffe og kage.
Otterup kirkes menighedshus, Bakkevej 2A, Otterup

Fra tirsdag 15. maj kl. 11.00
Babysalmesang i Otterup Kirke

Babysalmesang er for babyer og deres forældre. Vi synger salmer og sange og siger remser. Vi laver fagter, danser og ser på sæbebobler. Vi bruger rasleæg, klokkespil og tørklæder, alt sammen for at stimulere barnets sanser.
Babysalmesang foregår om tirsdagen kl. 11.00 i Otterup kirke på nedenstående datoer. I kirken varer det ca. 40 minutter, bagefter er der mulighed for lidt hyggesnak og en kop kaffe eller te i Menighedshuset. Det er gratis at deltage.
Babysalmesangen varetages af organist Kåre Duhn og sognepræst Astrid Kirk Paludan.
Vil du vide mere eller tilmeldes babysalmesang, så kontakt enten Kåre på tlf.: 22 98 10 52 / e-mail: kduhn@city.dk eller Astrid på tlf.: 51 64 51 78 / e-mail: aski@km.dk

Der er babysalmesang følgende tirsdage kl. 11.00:
15. maj
22. maj
29. maj
5. juni
12. juni
19. juni

Forløbet afsluttes med en gudstjeneste:
Tirsdag den 19. juni kl. 17.00

Fredag 18. maj 2018, kl. 10.00
Sangformiddag.

Vi synger løs fra højskolesangbogen. Der er kaffe og kage.
Otterup kirkes menighedshus, Bakkevej 2A, Otterup

Kor for børn og unge hver torsdag eftermiddag

Der er kor for sangglade børn i alle størrelser hver torsdag i menighedssalen.

Ring eller mail til organist Kåre Duhn: 22 98 10 52, E-mail: kduhn@city.dk for mere information.