Tirsdag 23. januar 2018 kl.19.30
Et blik ind i ikonerne verden

Foredrag i menighedshuset Bakkevej 2 A
v/ sognepræst Pernille Svendsen, Sanderum
Arrangeret af Lunde Kirke i samarbejde med Otterup

Sognepræst Pernille Svendsen har malet ikoner i mange år. De seneste 10 år har hun undervist børn og voksne i denne maleteknik som går helt tilbage til oldkirken.
Ved dagens foredrag fortæller hun om sit arbejde med ikoner, som er meget udbredt især i den ortodokse kirke og kristendom.
En ikon viser det, vi tror på som kristne; at Gud er blevet menneske i Jesus Kristus og har givet sig selv et ansigt og et navn ind i vores menneskelige verden. Ikonen er en prædiken uden ord, som forkynder evangeliet om Guds søn. Den skal minde os om, at vi må blive stille for at kunne lytte til Guds ord. Den, der taler hele tiden, kan ikke selv lytte. Ikonen kalder på stilhed, fordybelse, ro og tilbagetrækning, livsværdier som Jesus selv praktiserede i livet med næsten, men som nu har trange kår i vores travle og overfyldte hverdag.

Fredag 2. februar kl. 19.00
Kyndelmisse med fakkeloptog og gudstjeneste

I samarbejde med spejderne i Otterup Sogn fejrer vi igen i år kyndelmisse. Fakkeloptoget, som spejderne står for, udgår fra Torvet kl. 19.00. Når optoget når frem til kirken, fejrer vi, i skæret fra mange stearinlys, gudstjeneste med lyset i mørket som tema. Suzanne Johansen

Torsdag 15. februar kl. 19:30
Foredrag i Menighedshuset Bakkevej 2A, Otterup

Luftkaptajn Vagn Hansen kommer og fortæller om sine oplevelser gennem ”40 år i luften”, bl.a. fra adskillige flyvninger ind i det tidligere Sovjet under Den Kolde Krig, fra Afrika hvor toldmodighed og fleksibilitet er en fordel.

Vagn Hansen har boet 10 år i udlandet, bl.a. 3 år i Bahrain hvorfra han fløj forsyninger til de Danske og Amerikanske troppe i Afghanistan og Irak.
Han vil også fortælle om spøjse oplevelser på Hesbjerg Slot vinteren 65/66.
Det bliver en spændende aften så mød endelig op!

Torsdag 1. marts 2018 kl.19.30
I Otterup menighedshus Bakkevej 2A

Johannes Wendt-Larsen fortæller om Slægten Hofman Bang
og Hofmansgave i ord og billeder.

Kor for børn og unge hver torsdag eftermiddag

Der er kor for sangglade børn i alle størrelser hver torsdag i menighedssalen.

Ring eller mail til organist Kåre Duhn: 22 98 10 52, E-mail: kduhn@city.dk for mere information.