Torsdag 13. december kl. 18.00
Adventsaftensang med Luciaoptog

I Adventstidens travlhed tilbyder vi muligheden for en halv times ro og eftertanke. Vi nøjes med levende lys, mens vi med forventning venter på det stemningsfulde Luciaoptog med Otterup Sogns børne- og ungdomskor. Undervejs i gudstjenesten synger og hører vi nogle af de tekster, der hører adventstiden til.

Torsdag 20. december kl. 10.00
Ind under jul gudstjeneste

Traditionen tro holder vi en ekstra gudstjeneste, og i år vil juletræet være tændt, fordi vi er så tæt på jul.
Nogle kommer, fordi de har travlt i julen, andre kommer, fordi der denne dag er god tid og plads til at alle. Vi glæder os sammen over den helt særlige stemning, hvor vi også kan tilbyde trygge rammer for dem, der har brug for det.
Der er selvfølgelig kirkebil til alle, der bor i Otterup Sogn. Kontakt Otterup Lillebil tlf. 64 82 14 66 senest dagen før.

Juleaften

medvirker Pernille Nygaard Nielsen på trompet. Koret medvirker ved de to første gudstjenester

Tirsdag den 1. januar kl. 14.00
Efter Nytårsgudstjeneste vil menighedsrådet være vært ved et glas og lidt sødt i Menighedshuset, så vi kan ønske hinanden et godt nytår.

Fra torsdag 10. januar er der babysalmesang i Otterup Kirke
Til babysalmesang siger vi remser og synger salmer og sange. Babysalmesang foregår i kirken og varer ca. 40 minutter.
Det er gratis at deltage. Babysalmesangen varetages af organist Kåre Duhn og sognepræst Astrid Kirk Paludan.
Vil du vide mere eller tilmeldes babysalmesang, så kontakt enten Kåre på tlf.: 22 98 10 52 / e-mail: kduhn@city.dk eller Astrid på tlf.: 51 64 51 78 eller e-mail: aski@km.dk
Der er babysalmesang følgende torsdage kl. 10:
10. januar
17. januar
24. januar
31. januar
7. februar
Afsluttende gudstjeneste
7. februar kl. 17.

Kor for børn og unge hver torsdag eftermiddag
Der er kor for sangglade børn i alle størrelser hver torsdag i menighedssalen.

Ring eller mail til organist Kåre Duhn: 22 98 10 52, E-mail: kduhn@city.dk for mere information.